Добре дошли в Блога на Готвачницата

От известно време имаме още много да ви кажем, да споделим, да научим. Точно затова решихме да създадем Блога на Готвачницата.

Наред с любимите ни готварски рецепти, сътворени от вас и споделени при нас, се надяваме да превърнем това ново малко местенце в уютен кът на вдъхновение, знание и разнообразие. Ще се опитаме да споделяме опита си и да предаваме любопитни факти за кулинарията, дома и традициите, здравословното хранене и продукти, както и за още много, много интересни неща.

Нека да ви разкажем кратката история на една кулинарна страст, за нас и Готвачницата.

food

Нашата любов към храната има много далечна задна дата в календара и се изразява в голямо количество изядени апетитни блюда. В началото не можехме да изпържим едни яйца, а какво остава да говорим за готвене. Беше трудно и плашещо да забъркваш смес за палачинки или да свариш ориз. Но постепенно, след доста загорени манджи, рядки сосове и напълно провалени десерти, започнахме да виждаме светлина в тунела. Започнахме с основни неща и много ровене в кулинарни книги, стари мамини рецепти и интернет. Затова решихме да създадем Готвачницата, за да обменяме опит и рецепти, за да се вдъхновяваме и да вдъхновяваме, да създадем място за кулинари любители и експериментатори.

1438783764

За нас храната е любов, но знаем също и че храната е здраве, затова в блога ще наблегнем на лесните, но здравословни храни, ще вдъхнем живот на стари рецепти, ще надникнем в кухните и трапезите на други народи и ще търсим всеки ден нова и неизпробвана рецепта за вас, за нас и за любимите ни хора.

Много ще се радваме ако ни изпращате идеи за това какво искате да научите и какво би ви било интересно да четете в нашия блог.

С обич,
Готвачите

0 comments on “Добре дошли в Блога на ГотвачницатаКоментирайте →

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *